Napisz do mnie!

Blog

Blok jogurtowy z truskawkami

blok jogurtowy z truskawkami

Blok jogurtowy z truskawkami

Składniki:
Skyr waniliowy
1,5 łyżki syropu z agawy
3 truskawki
Kilka precelków
2 łyżki pistacji

Przygotowanie:
1. Jogurt mieszamy z syropem z agawy.
2. Na talerz wykładamy folię spożywczą.
3. Na folię nakładamy jogurt i dodatki. Mrozimy całość przez minimum 6 godzin.

Makro całej porcji:
311 kcal
18g białka
9g tłuszczu
22g węgli

Wypróbowałeś/łaś mój przepis? Super! Bardzo chciałabym o tym usłyszeć! Zrób zdjęcie, dodaj je na swoje konto lub stories na Instagramie i oznacz @dietaniecud.nj oraz #dietaniecud

A jeśli chcesz poznać więcej pysznych przepisów zapoznaj się z moimi ebookami!

blok jogurtowy z truskawkami

Scroll to top