Zobacz jak w 10 minut powstaje pyszna pasta z tuńczyka. Mój przepis jest super szybki, super prosty i bardzo uniwersalny.
Składniki:
puszka tuńczyka w sosie własnym
3 łyżki tartej mozzarelli
8 łyżek kukurydzy
łyżka majonezu
2 łyżki jogurtu
ząbek czosnku
sól, pieprz
pietruszka
Przygotowanie:
1. Tuńczyka odlej z wody a następnie przełóż do miseczki.
2. Dodaj kukurydzę, ser, majonez, jogurt i przyprawy.
3. Pasta smakuje najlepiej po kilku godzinach w lodówce.
Cała pasta ma:
672 kcal
18g białka
14g tłuszczu
46g węglowodanów
Wypróbowałeś/łaś mój przepis? Super! Bardzo chciałabym o tym usłyszeć! Zrób zdjęcie, dodaj je na swoje konto lub stories na Instagramie i oznacz @dietaniecud.nj oraz #dietaniecud
A jeśli chcesz poznać więcej pysznych przepisów zapoznaj się z moimi ebookami!