Składniki:
500 g arbuza
1/2 czerwonej cebuli
Pomidor malinowy
Garść mięty
1/2 kostki sera feta
Sos balsamiczny
Sos:
Sok z 1/2 limonki
Łyżka oliwy
Łyżka wody
Łyżeczka tahini
Sól, pieprz
Przygotowanie:
1. Warzywa i miętę kroimy.
2. W słoiczku mieszamy wszystkie składniki na sos.
3. W dużej misce mieszamy wszystkie składniki.
MAKRO całej sałatki:
529 kcal
24g białka
24g tłuszczu
55g węgli
Wypróbowałeś/łaś mój przepis? Super! Bardzo chciałabym o tym usłyszeć! Zrób zdjęcie, dodaj je na swoje konto lub stories na Instagramie i oznacz @dietaniecud.nj oraz #dietaniecud
A jeśli chcesz poznać więcej pysznych przepisów zapoznaj się z moimi ebookami!