SKŁADNIKI na 2 porcje:
pomidor
kawałek kapusty czerwonej
5 łyżek cieciorki
0,5 cebuli
marchew
4 łyżki komosy
2 łyżki parmezanu
kolendra/pietruszka
łyżka oliwy z oliwek
sól
PRZYGOTOWANIE:
1. Komosę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Warzywa drobno kroimy i przekładamy do miski.
3. Do warzyw dokładamy zioła, komosę, sól i oliwę.
MAKRO:
411 kcal
17g białka
16g tłuszczu
43g węgli
Wypróbowałeś/łaś mój przepis? Super! Bardzo chciałabym o tym usłyszeć! Zrób zdjęcie, dodaj je na swoje konto lub stories na Instagramie i oznacz @dietaniecud.nj oraz #dietaniecud
A jeśli chcesz poznać więcej pysznych przepisów zapoznaj się z moimi ebookami!