Dzisiaj pokażę wam przepis na pyszny jednogarnkowy posiłek kuchni azjatyckiej, który naprawdę pokochacie. Zupa mandu z woka to mega wygodne jedzenie — ciepły bulion z pierożkami i delikatnie ugotowanymi jajkami, posypany zieloną cebulką i nori. To łatwy i pyszny posiłek na chłodne dni, kiedy po prostu nie chcesz zawracać sobie głowy niczym skomplikowanym.
Składniki:
Przygotowanie:
Porcji: 1
1 porcja dostarcza:
kcal: 429
B: 19g
T: 20g
W: 19g
Wypróbowałeś/łaś mój przepis? Super! Bardzo chciałabym o tym usłyszeć! Zrób zdjęcie, dodaj je na swoje konto lub stories na Instagramie i oznacz @dietaniecud.nj oraz #dietaniecud
A jeśli chcesz poznać więcej pysznych przepisów zapoznaj się z moimi ebookami!